Inschrijvingen

 Beste Cursist en Ouders,

 

De online inschrijvingen starten vanaf maandag 8 juni 2020, om 8.00u.

 

 

Link naar de inschrijvingen: https://mijnacademie.be/

 

HET SCHOOLJAAR START VANAF 1 SEPTEMBER

 

Leeftijden

Kleuterdan is vanaf de leeftijd van 4 jaar. Voor podiumkriebels (muziek en woord domeinoverschrijdend) en danskriebels kan vanaf 6 jaar worden ingeschreven.

Wie de leeftijd van 8 jaar bereikt heeft of ingeschreven is in het derde leerjaar van het basisonderwijs, kan toegelaten worden tot het eerste jaar van de tweede graad (de vroegere lagere graad) voor muziek-, woord- en dansatelier.

De cursussen voor volwassenen lopen vanaf de leeftijd van 15 jaar. Volwassenen die inschrijven in de richting Muziek starten vanaf de eerste graad in een aparte cursus. De Woordrichting voor volwassenen begint vanaf de 3de graad.

Online inschrijven.

Alle inschrijvingen, voor alle afdelingen en filialen, gebeuren online. Indien u echter een probleem ondervindt of zaken onduidelijk zijn, dan kan u telefonisch contact opnemen op het nummer 056/694 570. Wij raden aan om de inschrijving uit te voeren op een vaste PC of laptop. Inschrijven via tablets of smartphones kan problemen geven.

Weblink naar de online-inschrijvingen:

https://mijnacademie.be/samwdharelbeke

 

Voorbereiding:

Iedereen die online inschrijft, moet een account aanmaken. Deze account kan ter voorbereiding voor 1 juni reeds worden aangemaakt. Er dienen een aantal persoonsgegevens ingegeven en bevestigd te worden. Een bevestigingsmail wordt naar uw mailadres gestuurd. Indien u vorig schooljaar reeds een account heeft aangemaakt, dan maakt u terug gebruik van dezelfde account.

De inschrijving:
Voor alle cursisten die reeds dit schooljaar ingeschreven zijn, wordt er een traject uitgestippeld door de software. U zal merken dat de vakken van dit schooljaar een logisch vervolg krijgen. U zal het groepsvak moeten aanduiden dat voor u, wat dag en uur betreft, het best past. De uren van de individuele vakken kunnen niet door u ingegeven worden. Het uurrooster voor deze vakken wordt door de leerkracht zelf samengesteld a.h.v. de ingeschreven cursisten.
Zodra u de dag en uur van het groepsvak bepaald hebt, krijgt u een vrij opmerkingsveld te zien. In dit veld kunt u bepaalde wensen formuleren of indien u een bijkomende optie wenst te volgen, die online niet beschikbaar is, kunt u dit hier aangeven.

Betaling
Er kan uitsluitend online betaald worden via bancontact/bankkaart (ER KAN GEEN GEBRUIK GEMAAKT WORDEN VAN CREDITKAARTEN ZOALS VISA, MASTERCARD,.....). De inschrijving is slechts geldig zodra de betaling werd uitgevoerd.
Welke kortingen worden verrekend?
De gezinskorting wordt onmiddellijk verrekend en de kortingen voor het volgen van meerdere richtingen (muziek, woord en dans). Kortingen die men kan bekomen via een attest worden nadien geregeld. Attesten zijn ten vroegste gedateerd vanaf 1 september 2019.