CORONA UPDATE INFO 25 MAART

Beste leerling,
Beste ouder,

We moeten allemaal wennen aan het 'nieuwe normaal' van thuisblijven en afstand houden. Ondertussen gaat het leven - hoe bizar ook - door. Wij, het team van de samwd, willen jullie van op afstand stimuleren en uitdagen om toch ook artistiek aan de slag te blijven. We beseffen dat het voor iedereen zoeken is naar een nieuw evenwicht. We benadrukken dan ook dat alle opdrachten; oefeningen; online-lessen; filmpjes maken ed niet bedoeld zijn om nieuwe leerstof aan te leren noch staan ze op punten.

Wij willen eerder jullie artistieke uitlaatklep zijn. Je zal ontdekken dat de opdrachten die onze leerkrachten al doorgestuurd hebben of nog zullen doorsturen zeer uiteenlopend en zelfs verrassend en vernieuwend zijn. Moedig je kind aan ermee aan de slag te gaan, doe zelf mee.... Aarzel vooral niet zelf je leerkracht te contacteren als je vragen hebt, of iets wilt tonen, ergens problemen mee hebt, enz.... Wij leerkrachten worstelen ook met het afgesneden zijn en horen graag hoe het met je gaat. (indien je geen contactgegevens hebt, elke leerkracht kan je ook bereiken via hun voornaam.naam@harelbeke.be; bv: Virginie.sparks@harelbeke.be) Want kunst brengt mensen samen, vooral online/virtueel deze dagen.

Laat van je horen/zien. En deel gerust jullie filmpjes/foto's/opnames van jullie artistieke bezigheden op onze facebookpagina: academie aan de leie (groep)/academie aan de leie harelbeke (pagina) of Instagram (academieaandeleieharelbeke)

We kijken er naar uit!
Hou je goed
Het samwd-team

PS: wij benadrukken nog eens je geen zorgen te maken over de eindevaluaties en overgang naar volgend schooljaar. Wij werken voor iedereen een haalbaar alternatief programma uit.  

PRAKTISCH:

Tot en met 19 april zijn alle lessen en activiteiten in de gebouwen van de academie opgeschort.

U kan contact opnemen met ons via deze link.

Over de schoolwerking en de komende concerten houden we u via de website en de nieuwsbrief op de hoogte.